terapii corporale cu miere

♣ Perioada: Programul va fi afișat în curând. Vă rog reveniți!  Mulțumesc!
♣ Locația: zona Unirii (va fi anunțată persoanelor înscrise)
♣ Locuri disponibile: 8
♣ Preț: 650 RON  * Rezervarea locului se face cu plata în avans a 150 RON (detalii înscriere pe email: masajspa@yahoo.ro

Cea mai veche dovadă arheologică asupra vânatului albinelor melifere (Apis mellifera) este un desen de pe o piatră din epoca mezolitică care a fost găsit în estul Spaniei și datează din perioada 6000 î. Hr. În acea perioadă, nu la mult timp după ultima Era glaciară care a avut loc la circa 9000 î. Hr., se presupune că în regiune a existat un climat optim. Informații despre terapiile de înfrumusețare cu miere (aplicate pe corp, păr, îmbăiere), există din vremea faraonilor, dar au fost găsite scrieri despre aceste practici în toate culturile, în casele regale, prințesele, reginele, fiind beneficiarele unor adevărate ritualuri cu miere.

Beneficiile exfolierilor, împachetărilor, cataplasmelor și masajului cu miere:
* Întărirea sistemului imunitar datorită stimulării ganglionilor limfatici;
* Dinamizarea circulației limfei în spațiile intercelulare;
* Acelerarea curentului limfatic și eliminarea rapidă a reziduurilor toxice;
* Antrenarea toxinele care blochează procesele fiziologice;
* Intensificarea schimburilor nutritive și eliminarea toxinelor din corp;
* Ușurarea transportului acizilor grași și al colesterolului;
* Intensificarea curentului limfatic, prin masaj, de până la 10-15 ori !

Indicații generale:
* Prima fază a tratamentului în toate formele de edem de origine venoasă, cardiacă sau limfatică cu excepția edemului congenital în care nu există căi limfatice;
* Tratamentul proceselor inflamatorii;
* Perioada pre- și postoperatorie în chirurgia estetică, plastică și reparatorie (implantul grefelor cutanate, lipoabsorbție, intervenții corectoare pentru diverse segmente, etc.);
* Tratamentul leziunilor cutanate (cicatrici după arsuri, intervenții chirurgicale, accidente, etc);
* Tratamentul obezității;
* Tratamentul celulitei;
* Tratamentul tulburărilor trofice distale ale membrelor, consecutive insuficiențelor arteriale sau venoase;
* Tratamentul oboselii cronice- ritmul lent al manevrelor, asociat execuției blânde, creând condițiile relaxării fizice și psihice a beneficiarului;
* Tratamentele cosmetice ale feței cu vizarea ridurilor, cearcănelor, pungilor și oricaror modificari apărute datorită unei irigații ineficiente, pentru hrănirea și regenerarea celulelor pielii și pentru eliminarea resturilor metabolice.

Cursul cuprinde:
1. Exfoliere cu miere și plante.
2. Impachetare corporală, facială, capilară și cataplasme cu miere și alte ingrediente naturale.
3. Masaj corporal cu miere.

CURS DE TEHNICI SPA DE MASAJ FACIAL

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in mai multe module, pe parcursul anului 2020. Va multumim!   http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masaj-ayurvedic-facial/ ; http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masaj-thailandez-facial-cu-saculeti-cu-plante/ ; http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masajul-facial-cu-pietre-calde-si-reci/

Seminarul se adresează terapeuților din centrele spa și de relaxare, kinetoterapeuților, cosmeticienelor și tuturor celor ce doresc să învețe pentru a dărui mai departe terapiile prin atingere. În cele doua zile de curs se vor preda cinci tehnici de masaj facial.

INIȚIERE IN TERAPII AYURVEDICE

Programul va fi afișat în curând. Vă rog reveniți!  Mulțumesc! 

Seminar de iniţiere in conceptele ayurvedice: ce este Ayurveda şi ce înseamnă terapiile ayurvedice? Ce înseamnă masajele ayurvedice şi ce înseamnă produsele ayurvedice?

curs de compress herbal thai massage

Programul va fi afișat în curând. Vă rog reveniți!  Mulțumesc! 

Cursul cuprinde: noțiuni de fitoterapie: importanța plantelor în echilibrarea meridianelor energetice; noțiuni de aromaterapie; noțiuni de presopunctura. Atelier de creație: vom învăța cum să creăm singuri instrumentele de lucru săculeții cu ierburi.

Curs de Masaj Prenatal

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 17-18.06.2020.

Femeia însărcinată are mare nevoie de terapii corporale în timpul celor 9 luni de sarcină. Pentru ca femeia însărcinată să ajungă să ceară cu încredere serviciile unui terapeut, va dori să se convingă că acesta este bine pregătit înainte să se lase pe mâinile lui. Masajul nu este dificil, ci doar datorită abordării diferite a beneficiarei, este utilă și importantă deprinderea temeinică a tehnicii înainte de-a avea o femeie însarcinată terapii. Toate mișcările sunt lente, delicate, adaptate la starea fizică și mentală a femeii gravide la acel moment. 

CURS DE Deep Tissue Massage

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 18-19.05.2020. 

Deep Tissue Massage este un masaj care se efectuează pe straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor, este eficient în eliminarea toxinelor din organism dar și în decontracturarea musculaturii încordate. În cabinetele de terapii din întreaga lume este considerat alternativa medicală la alte tehnici de masaj care nu dau rezultatele așteptate tot timpul. 

CURS DE Masaj Sportiv

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 28-29.02.2020. 

http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masaj-sportiv/

Masajul Sportiv include manevre multiple din masajul suedez, dar și din alte tehnici aplicate în mod intuitiv. Obiectivul terapeutic principal este îmbunătățirea performanțelor sportive. Masajul include o serie de manipulări și stretching ca manevre de bază ce contribuie la perfectionarea fizică a sportivului, eliminarea anumitor dureri si a oboselii fizice și mentale. Masajul sportiv se poate adresa  oamenilor perfect sănătoși (sportivi de performantă sau sportivi amatori), dar și oamenilor cu anumite probleme medicale.

CURS DE MASAJ cu Roci Vulcanice

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 28-29.30.11, 1.12.2020

Masajul cu roci vulcanice este o terapie veche cu origini în India. Cele mai vechi terapii atestate în imagini arată cum beneficiarii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite în apele termale, la indicațiile unui tămăduitor/vraci; s-a constatat că aceasta formă de terapie cu roci vulcanice este ceea ce se face azi ca reflexoterapie manuală la care s-a adăugat utilizarea rocilor încălzite pentru o mai bună drenare a toxinelor și activare a punctelor reflexe.

CURS DE MASAJ BALINEZ CU BEȚE DE BAMBUS

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 10-11-16-17-18.03.2020

În cultura asiatică bambusul ocupă un rol important în viața de zi cu zi. În fiecare casă care păstrează tradiția referitoare la importanța bambusului în menținerea sănătății, există arbuști de bambus în colțurile camerelor, băi, terase, iar sub fiecare pat din casă se pun bețe de bambus pentru absorbția umidității din încăpere.

CURS DE LOMI LOMI KAHUNA MASSAGE

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 13-14-15.06.2020

Prin terapia “mâinilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmarește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/sau reconectarea între corp – inimă – spirit. Conexiunea nu poate fi decât afectivă, prin empatie, terapeutul transmițând permanent principiile Huna și urmărind cu pași limpezi traseul principiului: “Fii în prezent, ca să te poți transforma!”. Terapia are la bază un principiu extrem de simplu și natural “ho’oponopono” care înseamnă “ a îndrepta lucrurile, corectând erorile”.

Pin It on Pinterest

Share This