Daniela Dumitru

International Spa Trainer & Consultant

Povestea mea

Sunt Daniela Dumitru și mi-am început activitatea profesională lucrând cu oamenii și nevoile lor, mai întâi ca asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, iar acum ca trainer-formator și consultant spa. O perioadă am oferit îngrijiri la domiciliu, prin diverse servicii medicale femeilor însărcinate și bebelușilor, iar în 2007 am pornit pe un drum frumos în lumea terapiilor spa, ascultând și răspunzând nevoilor sufletului. 

PROGRAM CURSURI 2020

 Înscrierile se fac prin formularul de contact prezent pe site, sau prin email: masajspa@yhoo.ro

Vă mulțumesc!

Daniela Dumitru

 

                                                                                                

CURS DE TEHNICI SPA DE MASAJ FACIAL

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in mai multe module, pe parcursul anului 2020. Va multumim!   http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masaj-ayurvedic-facial/ ; http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masaj-thailandez-facial-cu-saculeti-cu-plante/ ; http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masajul-facial-cu-pietre-calde-si-reci/

Seminarul se adresează terapeuților din centrele spa și de relaxare, kinetoterapeuților, cosmeticienelor și tuturor celor ce doresc să învețe pentru a dărui mai departe terapiile prin atingere. În cele doua zile de curs se vor preda cinci tehnici de masaj facial.

INIȚIERE IN TERAPII AYURVEDICE

Programul va fi afișat în curând. Vă rog reveniți!  Mulțumesc! 

Seminar de iniţiere in conceptele ayurvedice: ce este Ayurveda şi ce înseamnă terapiile ayurvedice? Ce înseamnă masajele ayurvedice şi ce înseamnă produsele ayurvedice?

curs de compress herbal thai massage

Programul va fi afișat în curând. Vă rog reveniți!  Mulțumesc! 

Cursul cuprinde: noțiuni de fitoterapie: importanța plantelor în echilibrarea meridianelor energetice; noțiuni de aromaterapie; noțiuni de presopunctura. Atelier de creație: vom învăța cum să creăm singuri instrumentele de lucru săculeții cu ierburi.

Curs de Masaj Prenatal

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 17-18.06.2020.

Femeia însărcinată are mare nevoie de terapii corporale în timpul celor 9 luni de sarcină. Pentru ca femeia însărcinată să ajungă să ceară cu încredere serviciile unui terapeut, va dori să se convingă că acesta este bine pregătit înainte să se lase pe mâinile lui. Masajul nu este dificil, ci doar datorită abordării diferite a beneficiarei, este utilă și importantă deprinderea temeinică a tehnicii înainte de-a avea o femeie însarcinată terapii. Toate mișcările sunt lente, delicate, adaptate la starea fizică și mentală a femeii gravide la acel moment. 

CURS DE Deep Tissue Massage

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 18-19.05.2020. 

Deep Tissue Massage este un masaj care se efectuează pe straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor, este eficient în eliminarea toxinelor din organism dar și în decontracturarea musculaturii încordate. În cabinetele de terapii din întreaga lume este considerat alternativa medicală la alte tehnici de masaj care nu dau rezultatele așteptate tot timpul. 

CURS DE Masaj Sportiv

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 28-29.02.2020. 

http://centrulbiofocus.ro/cursuri-alternative-2/curs-masaj-sportiv/

Masajul Sportiv include manevre multiple din masajul suedez, dar și din alte tehnici aplicate în mod intuitiv. Obiectivul terapeutic principal este îmbunătățirea performanțelor sportive. Masajul include o serie de manipulări și stretching ca manevre de bază ce contribuie la perfectionarea fizică a sportivului, eliminarea anumitor dureri si a oboselii fizice și mentale. Masajul sportiv se poate adresa  oamenilor perfect sănătoși (sportivi de performantă sau sportivi amatori), dar și oamenilor cu anumite probleme medicale.

CURS DE MASAJ cu Roci Vulcanice

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 28-29.30.11, 1.12.2020

Masajul cu roci vulcanice este o terapie veche cu origini în India. Cele mai vechi terapii atestate în imagini arată cum beneficiarii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite în apele termale, la indicațiile unui tămăduitor/vraci; s-a constatat că aceasta formă de terapie cu roci vulcanice este ceea ce se face azi ca reflexoterapie manuală la care s-a adăugat utilizarea rocilor încălzite pentru o mai bună drenare a toxinelor și activare a punctelor reflexe.

CURS DE MASAJ BALINEZ CU BEȚE DE BAMBUS

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 10-11-16-17-18.03.2020

În cultura asiatică bambusul ocupă un rol important în viața de zi cu zi. În fiecare casă care păstrează tradiția referitoare la importanța bambusului în menținerea sănătății, există arbuști de bambus în colțurile camerelor, băi, terase, iar sub fiecare pat din casă se pun bețe de bambus pentru absorbția umidității din încăpere.

CURS DE LOMI LOMI KAHUNA MASSAGE

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus, in perioada 13-14-15.06.2020

Prin terapia “mâinilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmarește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/sau reconectarea între corp – inimă – spirit. Conexiunea nu poate fi decât afectivă, prin empatie, terapeutul transmițând permanent principiile Huna și urmărind cu pași limpezi traseul principiului: “Fii în prezent, ca să te poți transforma!”. Terapia are la bază un principiu extrem de simplu și natural “ho’oponopono” care înseamnă “ a îndrepta lucrurile, corectând erorile”.

PORTOFOLIU

Mulțumesc tuturor celor care au pășit cu mine pe calea cunoașterii!

Pin It on Pinterest