Daniela Dumitru

Bun venit în lumea terapiilor spa!

Povestea mea

     Ma numesc Daniela Dumitru, un om pe-o carare, presarata cu experiente prin care evoluez continuu, cautand cea mai buna varianta a mea. Mi-am început activitatea profesională lucrând cu oamenii și nevoile lor, mai întâi ca asistentă medicală, apoi ca terapeut spa si apiterapeut practicant, iar acum ca trainer-formator și consultant spa. O perioadă am oferit îngrijiri la domiciliu, prin diverse servicii medicale femeilor însărcinate și bebelușilor, iar în 2007 am pornit pe un drum frumos în lumea terapiilor spa, ascultând și răspunzând nevoilor sufletului.  Sustin seminarii in grupuri frumoase de terapeuti, aflati in centre spa, sau in cabinete individuale, sau celor care au ales drumul lucrului la domiciliu.

    Am făcut pașii inițiatici ca terapeut, în primul centru urban cu profil SPA din România (Eden Spa) și după câțiva ani de experiențe minunate, am intrat în echipa Buddha Bar Spa (actual B’Attitude Spa). Experiența cu B’Attitude Spa a pus o amprentă importantă în baza cunoașterii domeniului spa și a terapiilor din diverse culturi ale lumii, dar a în același timp, a reprezentat și reprezintă încă, o transformare permanentă în evoluția mea ca entitate complexă.

    În 2010 mi-am început inițierile și în același timp împartășirea a diverse terapii tibetane și ayurvedice, cu mentori minunați în cadrul B’Attitude Spa.

   De-a lungul anilor, am călătorit ca trainer internațional și formator profesional susținând seminarii în centre spa din România (Năvodari, Eforie Nord, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, mpulung Muscel, Bacău, Oradea, Tecuci, Păulesti, Snagov, Mogoșoaia, București), Franța (Evian-les Bains, Paris), Ungaria (Budapesta), Africa (Senegal, Camerun), porți deschise pentru colaborari prezente.

   Indiferent de cultură, religie, clasă socială, atingerea prin masaj a fost și se menține una dintre cele mai importante căi de comunicare trup – minte – suflet. Atingerea descrie subtil esența interioară a fiecarui om, ajutându-l să se definească ca întreg și să-și găsească calea de comunicare cu el însuși, urmând apoi calea naturală către vindecare. Fiind în contact cu beneficiarii terapiilor, cu terapeuții și minunatele terapii din lumea SPA în diverse colțuri ale lumii, mi s-a cerut adesea să definesc ceea ce se întâmplă în timpul terapiilor… așa s-a născut: “Be your attitude! Be you!”

    Mă adresez in seminarii tuturor terapeuților (independenți, sau angajați în centrele din România), kinetoterapeuților, asistenților medicali și asistenților de balneo – fizioterapie, care doresc să-și îmbogățească portofoliul de terapii și să-și perfecționeze stilul de lucru. Îndrăznește să deschizi o nouă poartă către cunoaștere și să redescoperi terapeutul din tine!

Dorește-ți! Primește! Daruiește!

    Trimit un mesaj de suflet, către toți cei care s-au hotărât să-și urmeze calea ca terapeuți: “Când ești prezent în atingerea ta, aceasta devine un drum către cunoastere!”

Multumesc tuturor celor care mi-au insufletit povestile si au presarat cuvinte, fapte, atingeri in evolutia mea!

Mână în mână cu terapeuții, îmi împărtășesc acum cunoașterea adunată de-a lungul timpului, adunand astfel noi informatii si evoluand  și cu Voia și Îndrumarea Divină, învățăm împreună să “mângâiem suflete”.

Recomandări & Testimoniale 

Mulțumesc din suflet tuturor celor ce au participat la cursuri, la transformarea celor din jur și a mea! Mulțumesc pentru răbdare, ascultare și pentru felul minunat în care v-ați deschis pentru a primi toate informațiile dăruite!

 RECOMMENDATIONS LETTER

* Daniela Dumitru showed her very professional experience as a massage therapist dedicated to providing quality treatments and educating people on overall wellness. She also proved a very positive attitude while working alongside other massage therapists. She was able to ensure high number of repeat clientele also to promote overall a positive view on the industry. Qualified already in several different wellbeing massages, this opportunity to work in Buddha-Bar Spa in Evian les Bains gave her a supplementary experience and a deeper knowledge also in all B/Attitude signature massages as well as in different Ayurvuedic treatments. * Sarah Maingaud Potet, Spa Manager HILTON Evian-les-Bains

* Scriind despre Daniela, realizez că vorbele îmi limitează puterea de exprimare. Vă recomand s-o cunoașteți. Dincolo de prietenia dintre noi, am un respect profund și o mare admirație pentru profesionistul Daniela Dumitru. Este un explorator neobosit și un deschizator de drumuri într-o profesie complexă, înca nedefinită în piața wellness autohtonă. Un terapeut desăvârșit, mentor și formator pentru zeci de terapeuți spa, români și străini. Un om deschis către cunoaștere și dezvoltare spirituală, de o mare profunzime și finețe sufletească, pe cât de modest, pe atât de generos în a împărtăși cunoștințele și experiența cu toți cei care iși doresc să-i urmeze modelul… Daniela este vizionarul care transformă terapia spa într-o artă a vindecării, pentru că, așa cum ea insăși mărturisește, “eu nu lucrez cu mâinile, ci cu inima…”. În numele echipei mele, iți mulțumesc! *  Mihaela Ungureanu, Consultant & Spa Manager 

* Daniela este profesionistul pe care dorești să-l întâlnești. Am avut ocazia să-i cunosc și celelalte valențe alături de dăruirea față de profesie : simplitatea , modestia, onestitatea și un lucru cu totul special, disponibilitatea de a împărtăși celor din jur, fără rezerve, cunoștinte dobândite cu efort în multe ore de studiu și practică. * Eliza Manea, Marina Regia Residence

* Dăruim iubire prin atingere”, a fost definiția terapiei, ce mi-a rămas în minte după training-urile făcute cu Daniela. Un om cu atâta căldură sufletească și atât de multă informație de oferit , ne-a transpus într-o lume pozitivă, simplă, iubitoare, doar prin intermediul terapiilor. Ne-a trezit interesul spre învățare și cunoaștere, nu atât prin metodica și exemplificarea terapiilor, cât și prin poveștile de viață dobândite prin intermediul diverselor culturi și popoare ce folosesc masajul ca “cea mai adevărată formă de vindecare”. Un trainer, care ne-a învățat cât de important este să ne iubim meseria, s-o prețuim, să iubim oamenii și să-i ajutăm prin harul ce ne-a fost dat nouă, terapeuților. Mulțumim , Daniela, pentru informație, dăruire, pentru că ai transformat masajul în terapie și pentru că lucrăm cu drag, amintindu-ne de tine! 
Recomand cu drag! * Andreea Sticlaru, Coordonator Orhideea Health & Spa

* Daniela schimbă vieți! Când am hotărât că vreau să mă inițiez în tainele masajului m-am interesat în branșă și mâna destinului a facut ca toți cei pe care i-am întrebat cu cine-mi recomandă să învăț mi-au răspuns într-un singur fel: Daniela Dumitru. Când am început cursurile am înțeles și de ce. Traineri sunt mulți. Daniela e pur și simplu altceva. Te face să înțelegi și să vezi lucrurile mult dincolo de concret, mult dincolo de „frământăm bine fiecare mușchi”. De la ea am învățat să „mângâi”, să transmit iubire prin atingere, să dau și să primesc energie pozitivă și a reușit să facă asta chiar și cu cei mai sceptici dintre noi. Tot de la ea am învățat să văd și să înțeleg și dimensiunea energetică și chiar pe cea spirituală a existenței umane. Practic masajul de un an și de fiecare dată când primesc complimente pentru ritualul oferit, îi mulțumesc în gând ei! * Cristina D.

* Masaj Spa e prea puțin pentru a defini caracterul ce stă în spatele acestui concept. Cursurile susținute la școala Bios traversează comercialul, comoditatea, dorința de a avea o diploma. Ele sunt liane spre mai mult, mai bine, mai frumos, spre desăvârșire. Nu participi la aceste cursuri pentru că nu ai de ales, ești acolo pentru a fi tu. Terapeutul din tine, pentru tine și pentru celălalt. Daniela transpune pasiunea sa în mâini, iar mâinile sale călătoresc pe trupurile noastre, în sufletele noastre. Aici primești și dăruiești în același timp. Și vei primi pe cât dăruiești. Bios este accesul spre lumea celor care vor să treacă dincolo de barierele tactilului. Mulțumesc, Daniela! Mi-ar plăcea să cunosc și omul din spatele tehnicii Shiatsu. Dar va urma. 🙂 Nu vă părăsesc așa ușor 🙂 * Georgiana R.

* Am pornit la drum plin de frici și scepticism, am vrut la început doar să îmi schimb meseria. La telefon Daniela mi-a spus că îmi va zice sincer, fără să ascundă nimic, dacă e de mine meseria asta, ca să nu pierd vremea. Eu așteptam din prima zi să descopăr că sunt stângaci, dar nu a fost deloc așa. Daniela mi-a arătat că dincolo de stângăcie există și altceva. Am văzut în timpul petrecut împreună cum transformă oamenii, fără ca aceștia să iși de-a seama și fără să se bată cu pumnii în piept în legătură cu realizările zilnice, lunare etc. Ea zicea mereu – “Eu nu fac nimic”. Am înțeles după un an ce înseamnă asta. Mulțumesc pentru că mi-ai arătat partea frumoasă din mine! Mulțumesc și pentru că m-ai învățat masaj! * Daniel M.

* Credeam că știu multe din lumea masajelor. Îmi cer iertare pentru primul email în care mi-am arătat pe deplin mândria și “știința”. Eu am venit la școală să mai învăț câte ceva și părea interesantă descrierea în stil spa a tehnicilor din cadrul cursurilor. Am învățat cât de important este să te porți cu clientul altfel decât o făceam eu pâna acum, am învățat o tehnică nouă despre care credeam că știu aproape tot și că nu mai am nevoie de cineva care să îmi zică ce și cum să fac. Mulțumesc că m-ai scos din lucrul meu mecanic! Și am învățat că orice tehnică poate fi împachetată in stil spa, în orice condiții și cu oricine și poate fi oferită ca o tehnică de lux. * Alex G.

* “Masajul nu e un frământat!” Asta ne-a tot repetat Daniela timp de o luna la școală. Ți-am scris acel sms abia în ultima săptămână, încă nu puteam să recunosc că atunci când te-am auzit prima dată spunând asta, am realizat de ce am ajuns la școala Bios și de ce mi-ai ieșit in cale. De un an nu mai suportam să fac masaj, simțeam că fac doar un frământat, nu mai eram mulțumită de mine și în sinea mea ceva îmi spunea “Masajul nu e un frământat!” În prima zi de curs, când am văzut cum te miști și cum atingi și cum vorbești, parcă erai în altă lume și în același timp acolo conectată cu totul, am zis că masajul nu e un frământat și că vreau să învăț să trăiesc și eu așa prin masaj. Mulțumesc și multă răbdare cu toți cei ca mine pe care îi vei întâlni, că bănuiesc că sunt mulți!Alexandra V.

* Am învățat să mângâi durerile. Am învățat că dincolo de o durere se poate ascunde încă o durere. Am învățat că dacă ofer  mângâiere, omul din mâinile mele se poate deschide și masajul va rezolva o parte din problemele sale, sau cel puțin îl va face să le conștientizeze. Am învățat să fiu calmă. Am învățat să am răbdare. Am învățat să văd frumusețea acolo unde nu aș fi crezut că există. Am o listă întreagă cu multe din tot ce am învățat la cursuri. Am învățat să îi las și pe ceilalți de lângă mine să vorbească, că atunci am multe de învățat. Daniela, imi permit sa te sfătuiesc să scrii despre cursuri mai multe decât descrierea tehnicilor de masaj, pentru ca noi cei care venim să învățăm masaj, învățăm de fapt cum să redevenim NOI. Îți mulțumesc din suflet pentru că mi-ai oferit șansa să îmi deschid sufletul în fața mea și în fața multora! * Alina T.

* Căutam curs de masaj exotic și auzisem de Lomi Lomi, dar toată lumea vorbea de acest masaj că ar fi cam erotic, sensual, cam așa ceva. Am ezitat câteva luni și din când în când mă uitam la filmulețe, apoi într-o zi am văzut pe site la un spa un film cu o tipa care făcea Lomi Lomi într-un mod serios și am vrut să fiu și cea de pe masa de masaj și cea care face. A fost o trăire atât de puternică că am zis că trebuie să învăț. Când am ajuns la curs, am înțeles că nu doar pentru masaj am ajuns… Știți voi că cineva se poate uita la voi și vă poate spune ce nevoi aveți, vă poate atinge și vă poate spune ce probleme adânci aveți? Lomi Lomi despre care se crede că e un fel de mângâiere senzuală, este o mângâiere și o îmbrățișare a fiecarei emoții de la prima privire, este acceptarea lor, iertarea, este o cale lungă cu abandonare în tine și în tot ce descoperi că ești. Mulțumesc pentru tot ce am descoperit că sunt!Oana C.

* Eu nu puteam să fac reflexoterapie și nu intelegeam de ce. Am învățat la o școală cu reguli multe, l-am învinovățit pe profesor și pe mine si pe colegi și pe prietenii care m-au trimis acolo. La Daniela am ajuns că am crezut că poate o să învăț mai bine de la o fată și că mi-a plăcut vocea ei caldă la telefon. Să știi că te-am sunat atat de mult până la începerea cursului că mă liniștea vocea și nu stiu cum se făcea că atunci când aveam o problemă îmi venea imediat să te sun. Daniela mi-a spus mereu să nu mai învinovățesc pe nimeni, nu e vinovat profesorul de la care am învățat și că ar fi bine să îi mulțumesc și că o să înteleg eu cândva de ce și pentru ce. Mulțumesc că m-ai facut să înțeleg! După curs nu am mai avut frici și reguli, ca și când în fiecare zi mai dispărea câte o teamă de-a nu face rău. Îți mulțumesc și pentru toate discuțiile din timpul cursului și pentru “ghicitul în tălpi” și pentru că nu ai spus de față cu toți colegii ceea ce ai văzut acolo și mi-ai spus separat. Aproape că le-am reparat pe toate…Miki J.

* Cât e de învățat nu îți ajunge o viață de om. Ne-ai zis ca ne vei bombarda cu niște protocoale. Eu nu văzusem în viața mea un protocol și cred că mulți dintre noi. Apoi mă așteptam să ne trimiți niște foi desenate ceva sau vreo carte ca la școală. Nu știam că cineva a stat să scrie așa ceva. Când ne-ai trimis și pe celelalte din care ai învățat tu tehnicile am înțeles și eu că dacă vrei să înveți masaj, ai de învățat și carte, altfel faci masaj de care zice toată lumea că știe să facă. Eu am de învățat nu glumă. Când am plecat de la prima zi de curs aveam senzația că trebuie să o iau de la capăt în tot și în toate și așa am facut. Nu știu cum s-a întâmplat, dar clienții mei mă privesc altfel, mă plătesc altfel, fără să cer eu altceva, eu sunt altfel. Cum ziceai tu în prima zi și noi ne uitam la tine ciudat “Daca vrei sa vezi schimbare, mai întâi te schimbi tu”.Valentin C.

* Mai întâi a fost demonstrația cu discuții. După demonstrația asta mi-am dorit sa pot și eu să vorbesc așa doar atingând un om. Câtă informație doar pe cațiva centimetri de piele. Dar nu vorbea atingând pielea, ci atingând altceva, altundeva. Mi s-a făcut frică că știam că îmi va veni și mie rândul să stau pe masă și că îmi va zice toate cele, dar mi-a zis doar la ureche. Mi-a zis că în stadiul ăsta e bine că știu eu și Dumnezeu, apoi o să știu eu ce o să fac. Habar nu aveam ce o să fac, dar după o discuție după curs, mi-am răspuns singură la multe întrebări. Maestrul meu mi-a zis că o să ajung la cursul ăsta ca să învăț altceva decât cred eu și uite că a avut dreptate. Ce frumos dacă ar fi toate cursurile așa. Succes ție și colegului tău cu shiatsu! * Gabriela M.

* Am auzit de la o colegă de la un spa de Daniela Dumitru. Mi-a povestit într-o seară cum toți din echipă se schimbă total când ține ea seminarii. Eu am căutat-o ca să învăț masaje, nu ca să mă schimb total. Si m-am schimbat parțial, că total nu vreau încă. Nu pot să descriu în cuvinte cum sunt cursurile, cum face ceea ce face, că parcă sunt toate aranjate în așa fel încat oamenii de la curs au ceva legături între ei și ea ne-a organizat unii cu alții de parcă știa ce probleme are fiecare și cine cu cine se potrivea, cine de la cine avea ceva de învățat. Ea zice că nu, dar așa de la distanță se vedea ca un mediator care aranja și scotea în fiecare zi de la fiecare ce aveam noi de scos ca să ne reparam la cap, la suflet, care pe unde avea de reparat. Îmi imaginez ce atmosferă se creează la spa pe unde ajunge. Cred că dincolo de predatul acestor masaje, menirea ei este să împace oamenii cu ei înșiși, să îi ajute să se deschidă, chiar dacă nu recunoaște, sau nu știe, dar cred că știe. Și oamenii care fac asta normal că Dumnezeu le pune în față situații și alți oameni și circumstanțe și așa arată totul ca aranjat și programat de undeva, totul se potrivește cu tot. Mulțumesc pentru șansa de-a te cunoaște! Mulțumesc că m-ai făcut să râd în fiecare zi! Mulțumesc și pentru că am plâns în hohote!  Iartă-mă pentru întârzieri! Să știi că m-am învățat minte, ai avut dreptate, a apărut cineva care m-a pus la punct. Aș fi preferat să mă pui tu cu calm, dar cred că nu mă învățam minte.Laura B.

* Am citit despre Scoala Bios pe facebook, apoi am găsit pe site cu mesele de masaj, apoi am găsit un articol despre Daniela cu Buddha Bar și nu mai vroiam să ma duc la curs că am crezut că dau peste o tipă plină de fițe, trainer internațional cu reguli internaționale care să ne învețe pe noi cum e  masajul internațional. Și mamă ce n-a fost deloc așa. Daniela este româncă plimbată, dar e româncă. De ce să ne învețe străinii ce ne poate învăța o româncă? Acum nu îmi mai e rușine să zic că fac masaj și că sunt român. Prin vorbele și mâinile ei înțelegi și simți că masajul e ceva la loc de cinste. “Orice faci din suflet, e sfânt.” – vorbele Danielei. Mergeam pe stradă și imi venea să strig “Fac masaj și e sfânt!” Abia aștept cursurile noi.Victor F.

* Am stat supărată un an în casă, am pierdut locul de muncă. Nu am știut ce să fac, am stat depresivă, mi-am plâns de milă, am stat și am scris scrisori și trimis cv-uri și atât. Într-o zi am primit un cadou un masaj la un spa și nu m-am dus. Apoi la o lună am avut un accident și am avut nevoie de masaje și cineva mi-a recomandat o fata care vine la domiciliu. Cand a terminat toate ședințele am aflat că învățase multe cu Daniela Dumitru în particular. La spa unde am refuzat să mă duc la masaj, tot ea făcuse seminarii. Cand am cunoscut-o am înțeles că așa a fost să fie, am avut o cale să ajung să aflu de ea și nu am ajuns, apoi mi s-a oferit alta. A fost în primul rând pentru transformarea mea în cămăruța mica din Rahova. E ceva în camera aia sigur și nu ne spui… Mulțumesc pentru recomandări și pentru ce am învățat și pentru că m-am întors la mine! Îți doresc să îți menții calea asa curată și frumoasă!Andreea P.

* Nu am știut că am de șters picioarele oamenilor la masaj. Cum zice Daniela “E ca bună ziua spalatul picoarelor, e primul contact cu respect pentru omul din mâinile tale și pentru tine”. După ce am atins atâția oameni, abia acum am înțeles treaba asta. Îmi vine să le iau în brațe picioarele câteodată. Cred că dacă știi să spui din suflet ceva frumos când vine frumos, așa se imprimă în mintea și în sufletul oamenilor. Frumosului să îi dai frumos și urâtului tot frumos și o să ai numai frumos în schimb. Namaste!Melania C.

* Cât profesionalism  în privire, în mișcare, în atingere. Așa sa devenim toți în meseria asta, chiar dacă lucrăm pe cont propriu. Nu trebuie să fim la centre de 5 stele ca să facem asta, putem și la oameni acasă și în parc pe bancă dacă vrem să facem un masaj. În mintea bărbaților care fac masaj, detaliile astea de finețe sunt pentru fete, dar Daniela ne-a învățat că orice bărbat poate face și partea asta. Parcă se punea în pielea noastră la curs și reușea să ne facă să înțelegem din punctul nostru de vedere cum se face, cum e  bine să facem o mișcare, o manevră în așa fel încât să nu ni se pară inutilă, de evitat, sau  cum să nu ne simțim încurcați de ceva ci salvați. Cred că vezi așa lucrurile după multă experiență, după lucru cu oameni de toate felurile, șefi ciudați, colegi șmecheri, după masaje multe cu oameni diferiți. Mai avem mult de învățat până la profesionalism desăvârșit, dar măcar acum știm că există profesioniști de la care să învățăm. Eu iți mulțumesc pentru tot! Imi cer și iertare dacă la început am fost neîncrezator în tehnica asta. Toate bune!Marius V.

* Dacă la un spa există unul șmecher, unul care știe de toate, unul hazliu, unul tăcut, unul bun la toate, unul neîndemanatic, unul băgăreț și încă mulți alții, că doar așa funcționează și se completează o echipă, cum ai zis și tu, eu recunosc acum că am fost mereu ăla șmecher. M-am oprit gata din șmecherii. Trebuia să vin la tine la școală să înțeleg că șmecheria nu e ceva de durată, e ceva superficial. Dacă nu te transformai în ziua aia ca să “îmi închizi gura” acum eram tot un șmecher care se făcea ca face masaj. Mă întreb acum dacă ai fost și tu ca mine în trecut de ai știut exact cum să mă iei. Ce faci tu la școala nu e doar masaj, ce faci cu oamenii nu e doar masaj. Că bine ne spuneai mereu “masajul ăsta nu e doar masaj, dincolo de atingerea prin masaj e mult mai mult”.Andrei F.

* Am întrebat-o pe Daniela într-o zi la curs ce vrea să facă în altă viață și mi-a spus că tot ce face acum. Dacă vreți să știți cu adevărat când faceți ceva din suflet, cu dăruire și pasiune depline, atunci întrebați-vă daca ați putea face lucrul acela și în altă viață si dacă răspunsul e afirmativ, înseamnă că v-ați găsit menirea. Privind-o la curs și privind acum în urma, văd un om care s-a născut să facă ceea ce face, un om care a știut să desăvârșească ceea ce i-a fost dat ca un dar, un om neobosit în a se desăvârși la nesfârșit și de a-i ajuta și pe alții să iși găsească desăvârșirea, un OM MARE între oameni mici, dar care nu ar recunoaște în veci că e mare. Mă întreb acum și strig în gura mare “DE CE NU VĂD TOȚI OAMENII CEEA CE VEDEM NOI PRIN MASAJ?” Daniela ar spune că nu știm noi să le arătăm, să le vorbim pe înțelesul lor, sau că ei nu sunt pregătiți să descopere. Răbdare cu noi și răbdare cu toți! Iți trimit IUBIRE ȘI LUMINĂ!Felicia V.

* Eu credeam că nu o să mă schimb niciodată, că așa credeam eu că e bine, să rămân neschimbată toată viața, că dacă mă schimb se destramă ceva. Daniela mi-a arătat că uneori e de destrămat mult, ca să vezi cine ești cu adevarat, ca apoi sa te reconstruiești, fără să construiești și ziduri în jurul tău. Ziceam că o întâlnim pe Daniela ca să învățăm masaj, așa am crezut toți cei din grup. Se vedea pe fața fiecaruia încă din prima zi că au realizat că din alte motive au ajuns acolo. Ce muți am fost toți și ce calmă și răbdătoare ea. Nimeni nu avea întrebari, poate că aveam toți răspunsuri multe prin tot ceea ce ne spunea. Totul a fost ca o poveste, zicea ea mereu că oamenii așteaptă povești, dar acum zic eu ca să știi să spui poveștile potrivite la momentul potrivit ca fiecare să își ia informația potrivită, e ca un secret. Sau cel puțin părea un secret că după câteva zile, am început să vorbim ca ea și să ne dăm unii altora răspunsuri. Parcă eram la curs din ăla de autocunoaștere, nu la curs de masaj. Dacă ai zice că se întâmplă asta la cursuri, nu ar veni nimeni la curs de masaj. Lasă sa aibă toată lumea surprizele noastre… Mulțumesc Daniela pentru fiecare gând și cuvânt, pentru fiecare mângâiere, pentru fiecare zâmbet! Mulțumesc că m-ai facut să râd în hohote în mulțime!Rodica H.

*  “Data viitoare o să te dezbraci prima.” Așa mi-ai spus, poate că nu mai știi. Eu am ținut minte, complexele nu m-au lăsat să am pace până la ziua următoare de curs, parcă era ceva ce mă urmărea. Habar nu am cum am făcut asta, am fost pe masa de masaj prima, fără să programez, am avut în cap continuu că pe mine nu o să mă maseze nimeni niciodată, dar eu pe toți și când am ajuns la școală așa dintr-o dată parcă m-a împins cineva după draperii să mă dezbrac. A fost cea mai frumoasă experiența referioare la atingere, chiar am simțit că toți cei care m-au atins îmi dăruiesc același lucru, în forme diferite. Atingerea poate căpăta atat de multe forme și o poți simți atât de minunat dacă scapi de frici și complexe. Chiar e un leac de suflet cum ziceai tu la început, nu e doar atingere fizică.Miruna G.

Acreditări & Background Educațional

* Curs Formator Profesional http://www.gsconsulting.ro/

* Seminarii B’Attitude   http://www.buddhabar.com/intro.php

* Seminarii Diamond Ayurveda School http://www.diamondwayayurveda.com/

* Seminarii estetică facială și corporală – Institut de Beauté Paris, Aura Chake http://www.aurachake.fr

* Seminar Chi Nei Tsang, Valerie Parisius, https://www.taovalley.com/training

* Seminar Ritualuri Huna http://hunalove.blogspot.ro/

* Seminar The New Paradigm MDT http://hunalove.blogspot.ro/  – http://www.new-paradigm-mdt.org/index.php/en/

* Curs Original Feeling Touch  http://www.adrianconstantinescu.ro/original-feeling-touch/

* Curs Remedii Florale Bach – Nivel 1  http://www.remediiflorale.ro/

* Curs Shiatsu  http://masaj.ro/

* Curs “Mandala – Pe Cale către Mine” http://lecs.ro/mihai-iordache-mandala-pe-cale-catre-mine/

* Curs Ritualuri Munay – Ki https://www.damaideparte.ro/

* Școala Postliceală Sanitară CHRISTIANA

Calificare: Asistent Medical Generalist. Autorizație de Liberă Practică Nr. 2591 (nr. reg. 972 din 24/01/2006)

ALTE SEMINARII

Terapii SPA și Terapii cu Inițieri (tibetane, indiene, șamanice)
* LOMI LOMI KAHUNA THERAPY & MASSAGE

* FLEUR’S AROMA VEDIC MASSAGE

* ABHYANGA THERAPY

* KATI VASTI THERAPY

* SHIRODHARA THERAPY

* PEDI PUDJA with KANSU VATAKI BOWL

* ANCIENT REBALANCING CHAKRA STONES

* SHIATSU (FLOOR & TABLE)

* THAI NUAD THERAPY

* COMPRESS HERBAL THAI THERAPY (PANTAI

* LUAR MASSAGE)

* ENERGIZING INDIAN SCALP MASSAGE with  AROMATIC OILS

* PREGNANT WOMAN MASSAGE

* DEEP TISSUE MASSAGE

* SWEDISH MASSAGE

* MEDICAL HOT STONES MASSAGE

* CHI NEI TSANG MASSAGE

* ICE & FIRE MASSAGE

* SABAI THERAPY

* JAD THERAPY

* BAMBOO THERAPY (BAMBOO STICKS MASSAGE)

* RELAXING SPA RITUALS

* ORIENTAL HAMMAM RITUALS

* WATSU with TIBETAN SINGING BOWL

* CHAIR MASSAGE

Pregătire în cadrul BuddhaBar Spa 

Educație Medicală Continuă * Membru în programul de Educație Medicală Continuă*

LEGISLAȚIA SANITARĂ
* TOXICODEPENDENȚA, DINCOLO DE CUVINTE – O DRAMĂ
* HIDROTERAPIA
* PATOLOGIA GERIATRICĂ ȘI PROBLEMATICA ÎNGRIJIRII PACIENȚILOR DE VÂRSTA a 3-a
* NORME PRIVIND IGIENA ȘI STERILIZAREA
* COMUNICARE ȘI STANDARDE DE  COMPORTAMENT ÎN UNITĂȚILE SANITARE
* DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE COMUNICARE NON-VERBALĂ ȘI ASERVITATE
* EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE
* COMUNICARE ASISTENT MEDICAL – PACIENT ȘI STRESUL OCUPAȚIONAL
* URGENȚE MEDICALE

CURS DE TEHNICI DE MASAJ FACIAL

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus si alte locatii. Puteti urmari programul pe site. Multumesc! 

Seminarul se adresează terapeuților din centrele spa și de relaxare, kinetoterapeuților, cosmeticienelor și tuturor celor ce doresc să învețe pentru a dărui mai departe terapiile prin atingere. În cele doua zile de curs se vor preda cinci tehnici de masaj facial.

INIȚIERE IN TERAPII AYURVEDICE

Seminarul are loc la terti (centre spa, cabinete/saloane de masaj), in orice localitate, in functie de cerere. Ma puteti contacta pentru detalii. Multumesc!

Seminar de iniţiere in conceptele ayurvedice: ce este Ayurveda şi ce înseamnă terapiile ayurvedice? Ce înseamnă masajele ayurvedice şi ce înseamnă produsele ayurvedice?

curs de compress herbal thai massage

Seminarul are loc la terti (centre spa, cabinete/saloane de masaj), in orice localitate, in functie de cerere. Ma puteti contacta pentru detalii. Multumesc!

Cursul cuprinde: noțiuni de fitoterapie: importanța plantelor în echilibrarea meridianelor energetice; noțiuni de aromaterapie; noțiuni de presopunctura. Atelier de creație: vom învăța cum să creăm singuri instrumentele de lucru săculeții cu ierburi.

Curs de Masaj Prenatal

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus si alte locatii. Puteti urmari programul pe site. Multumesc! 

Femeia însărcinată are mare nevoie de terapii corporale în timpul celor 9 luni de sarcină. Pentru ca femeia însărcinată să ajungă să ceară cu încredere serviciile unui terapeut, va dori să se convingă că acesta este bine pregătit înainte să se lase pe mâinile lui. Masajul nu este dificil, ci doar datorită abordării diferite a beneficiarei, este utilă și importantă deprinderea temeinică a tehnicii înainte de-a avea o femeie însarcinată terapii. Toate mișcările sunt lente, delicate, adaptate la starea fizică și mentală a femeii gravide la acel moment. 

CURS DE Deep Tissue Massage

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus si alte locatii. Puteti urmari programul pe site. Multumesc! 

Deep Tissue Massage este un masaj care se efectuează pe straturile profunde ale ţesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor, este eficient în eliminarea toxinelor din organism dar și în decontracturarea musculaturii încordate. În cabinetele de terapii din întreaga lume este considerat alternativa medicală la alte tehnici de masaj care nu dau rezultatele așteptate tot timpul. 

CURS DE Masaj Sportiv

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus si alte locatii. Puteti urmari programul pe site. Multumesc! 

Masajul Sportiv include manevre multiple din masajul suedez, dar și din alte tehnici aplicate în mod intuitiv. Obiectivul terapeutic principal este îmbunătățirea performanțelor sportive. Masajul include o serie de manipulări și stretching ca manevre de bază ce contribuie la perfectionarea fizică a sportivului, eliminarea anumitor dureri si a oboselii fizice și mentale. Masajul sportiv se poate adresa  oamenilor perfect sănătoși (sportivi de performantă sau sportivi amatori), dar și oamenilor cu anumite probleme medicale.

CURS DE MASAJ cu Roci Vulcanice

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus si alte locatii. Puteti urmari programul pe site. Multumesc! 

Masajul cu roci vulcanice este o terapie veche cu origini în India. Cele mai vechi terapii atestate în imagini arată cum beneficiarii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite în apele termale, la indicațiile unui tămăduitor/vraci; s-a constatat că aceasta formă de terapie cu roci vulcanice este ceea ce se face azi ca reflexoterapie manuală la care s-a adăugat utilizarea rocilor încălzite pentru o mai bună drenare a toxinelor și activare a punctelor reflexe.

CURS DE MASAJ BALINEZ CU BEȚE DE BAMBUS

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus si alte locatii. Puteti urmari programul pe site. Multumesc! 

În cultura asiatică bambusul ocupă un rol important în viața de zi cu zi. În fiecare casă care păstrează tradiția referitoare la importanța bambusului în menținerea sănătății, există arbuști de bambus în colțurile camerelor, băi, terase, iar sub fiecare pat din casă se pun bețe de bambus pentru absorbția umidității din încăpere.

CURS DE LOMI LOMI KAHUNA MASSAGE

Acest seminar, va fi organizat in colaborare cu Centrul Biofocus si alte locatii. Puteti urmari programul pe site. Multumesc! 

Prin terapia “mâinilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmarește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/sau reconectarea între corp – inimă – spirit. Conexiunea nu poate fi decât afectivă, prin empatie, terapeutul transmițând permanent principiile Huna și urmărind cu pași limpezi traseul principiului: “Fii în prezent, ca să te poți transforma!”. Terapia are la bază un principiu extrem de simplu și natural “ho’oponopono” care înseamnă “ a îndrepta lucrurile, corectând erorile”.

Pin It on Pinterest

Share This